Pravilo je: što češće i više – brži je i efikasniji rezultat.
Koristiti NEOGRANIČENO puta dnevno.

ORALNO: Pri oralnom uzimanju doziranje je uvijek na isti način – Uzmemo jedan obilan gutljaj ionskog koloidnog srebra u usta. Promućka se u ustima više puta tijekom 6 minuta (progrglja) i na kraju proguta.

VANJSKO NA KOŽI I SLUZNICAMA: Primjena raspršivača je odličan način za vanjsku primjenu na koži. Trenutno pomaže kod opeklina, posjekotina, uboda insekata, alergijskih reakcija na koži, hemeroida i sl.
Dramatično ubrzava zacjeljivanje i gotovo trenutno zaustavlja krvarenje. Kao i kod oralnog uzimanjaključno je uzimati dovoljnu količinu kako bi se postigla zadovoljavajuća koncentracija srebra na željenom mjestu. Najvažnije je voditi računa da se ozljeđeno – oboljelo mjesto nikada ne osuši. Da bi terapija bila uspješna učestalo se mora vlažiti novim količinama ionskog koloidnog srebra.
Dobar trik je upotrijebiti sterilnu gazu, natopiti je ionskim koloidnim srebrom i zaljepiti je ljepljivom trakom na oboljelo mjesto. Nakon što se gaza počinje sušiti, potrebno je redovito dodavati malu količinu ionskog koloidnog srebra kako bi se održala vlažnom i blagotvorno djelovala.

INHALIRANJEM: U inhalator (poželjno PIC, a ne kompresorski) ulijte 5 ml ionskog koloidnog srebra i udišite paru (srebra)*

NAZALNO: U tu svrhu koristi se raspršivač – inhalator (najbolji su ultrazvučni inhalatori – PIC inhalator) koji proizvodi maglu (*koja inhaliranjem direktno ulazi u pluća). Takav način unosa odlična je alternativa oralnom unosu i primjenjiv je kod svih bolesti kao i oralni unos (bakterijske i virusne infekcije, paraziti, plijesni, gljivice i preventivno uzimanje).

  • Iz preventivnih razloga i radi zadovoljavanja dnevnih potreba organizma za srebrom, uzima se:
    2 – 4 puta dnevno po 1 obilni gutljaj ionskog koloidnog srebra.
  • Indikativno kao pomoćna terapija kod kroničnih oboljenja, poremećaja i sl.
    3 – 5 puta dnevno po 1 obilni gutljaj ionskog koloidnog srebra.
  • Indikativno kao pomoćna terapija kod akutnih oboljenja, poremećaja i sl.
    6 – 10 puta dnevno po 1 obilni gutljaj preko dana, tj. na svaka 2 – 3 sata u trajanju od 1 – 5 dana (kod teških oboljenja do maksimalno 90 dana) nakon čega se nastavlja s preventivom ili doziranjem za kronična oboljenja.

Svaka se bolest tretira na jedinstven, drugačiji način. Dakle, za svaku je osobu potrebno precizno odrediti koliko će i na koji način uzimati ionskog koloidnog srebra.
Stoga nas slobodno kontaktirajte i pitajte stručnjaka za savjet i naručite koloidno ionsko srebro, ako želite probati nešto što stvarno djeluje.

Kontakt