ČESTA PITANJA:

Ako imate pitanje na koje ne možete pronaći odgovor slobodno nas kontaktirajte.

Većina bolesti dolazi od parazita svih vrsta, ali…

Mi smo vrlo često glavni uzročnici naših bolesti jer se prema našem tijelo ponašamo vrlo nemarno.

Npr. alergije:

one su znak da je naša jetra puna otrova u kojima obitavaju paraziti te da su nam filteri tjelesnih tekućina začepljeni.

Koloidno ionsko srebro će vrlo lako počistiti parazite, ali otrovi u jetri će ostati i pružat će stanište novim parazitima.

Zbog toga je potrebno počistiti jetru, da izbacite nečistoće i obavezno piti ionsko koloidno srebro da se počistite od parazita.

Gljivice se uklanjaju vrlo jednostavno tretmanom ionskim koloidnim srebrom.

Preporučujem da svakodnevno prije spavanja noge namačete 20 minuta u toploj vodi u kojoj je rastopljena jušna žlica soda-bikarbone (bez aluminija).

Nakon što koža i nokat omekšaju i kad se stvori uvjet da ionsko koloidno srebro prodre u unutrašnjost tkiva, nastavite se sa namakanjem oboljelog tkiva ionskim koloidnim srebrom najmanje 6 minuta.

Nakon toga, vaticu umočenu u ionsko koloidno srebro pričvrstite ljepljivom trakom na oboljelo mjesto, te stavite čistu čarapu kako bi srebro moglo djelovati do jutra.

Ako postoji mogućnost, prije spavanja vaticu ponovo natopite ionskim koloidnim srebrom, kako bi tretman bio djelotvorniji.

U roku od nekoliko dana terapija bi morala pokazati prve vidljive rezultate.

Aktivni sastojak u ionskom koloidnom srebru je ion srebra. To je atom srebra kojemu u vanjskoj ljusci nedostaje jedan elektron pa zbog toga postaje pozitivan – kation.
Budući da je čovjek električno pozitivno nabijen, bakterije, virusi, gljivice, plijesni, lišajevi, kvasci, spore, crvići i ostali nametnici koji su negativno nabijeni, spajaju se s nama – ljudima.
Da bi se riješili tih napasnika potrebno je unijeti ione srebra. Na taj se način vrši spoj između napasnika i iona srebra, što ih trenutno uništava.
Sve skupa se odvija bez ikakve štete po stanice pozitivnih mikroorganizama (ljudskih i životinjskih), baš naprotiv, smanjenjem deficita srebra u stanicama znatno se poboljšavaju uvjeti za regeneraciju i pravilnu reprodukciju.

Korištenjem ovog ionskog koloidnog srebra ne možete dobiti argiriju, ako ga pijete po uputama.

Evo i zašto:

Kako bi pravilno razumjeli, potrebno je shvatiti kako se mjeri i ocjenjuje kvaliteta ionskog koloidnog srebra. Postoji sprava koja se zove PPM metar. Ona mjeri količinu otopljenih tvari u nekoj tekućini. Kada piše da voda sadrži 325 ppm onda to znači da na 1 000 000 molekula vode dolazi 325 čestica otopljenih supstanci. To mogu biti minerali, metali, ili živi organizmi koji plivaju u toj vodi.

Da bi se proizvelo kvalitetno ionsko koloidno srebro, potrebno je koristiti isključivo dvije komponente – destiliranu vodu najveće čistoće i najčišće srebro (999,999).

Uz pomoć struje – procesom “elektrolize” ioni srebra prolaze s jedne elektrode na drugu kroz destiliranu vodu. Problem je u tome što je destilirana voda – izolator pa ne provodi struju.

Zato neki proizvođači stavljaju u destiliranu vodu i druge tvari koji omogućuju da se stvori strujni krug, te da proces elektrolize započne (katalizatore).

Tu počinje problem kod ljudi koji to piju. Pod utjecajem struje i kemijskih reakcija ioni srebra se spajaju sa tim tvarima, te nastaju soli srebra koje se talože u koži, te nastaje neizlječiva argirija.

Zbog toga se ovdje ne koristi ta metoda proizvodnje “ionskog srebra” nego se koristi posebna oprema koja to radi dugotrajnijim, ali sigurnijim procesom.

Kontakt