Koloidno srebro sam prvo naručila po preporuci i moram priznati da ga isprva nisam koristila, već sam ga čuvala, ni sama ne znam za što. Onda se dogodila nezgoda kada je moje najmlađe dijete u žaru igre palo i rasjeklo glavu na predjelu potiljka. Krvarenje je bilo obilno, a samim tim što se radilo o glavi, ujedno i zastrašujuće. U sekundi sam se snašla i posjekotinu obilno našpricala koloidnim srebrom. Krvarenje je stalo u doslovno manje od minutu, a osim toga, ranu i područje oko nje smo pouzdano dezinficirali i u potpunosti očistili od ostataka krvi te previli sterilnim gazama i mirno otišli na šivanje. Oduševljenje liječnika očišćenom ranom, s obzirom na veličinu posjekotine i predjela na kojem je ona bila, bilo je impresivno.

Koloidnim srebrom uspješno liječimo konjuktivitis koji su moji klinci već u par navrata pokupili u vrtiću, a svaku respiratornu infekciju također uspješno liječimo raspršujući srebro u usnu šupljinu, kapajući njime nos, te inhaliranjem. Naime, ne koristimo farmakološke kapi za nos niti za inhalator, sve rješavamo srebrom neograničeno puta dnevno, kad god se sjetimo ili osjetimo potrebu. Veliko otkriće nam je inhaliranje koloidnim srebrom. U inhalator umjesto fiziološke otopine i kapi za nos jednostavno ulijemo – samo koloidno srebro!

Drugo veliko otkriće mi je rješavanje ginekoloških infekcija. Godinama sam se borila s candidom, no povremeno i s bakterijskim upalama koje su se javljale svakim najmanjim padom imuniteta. Ne moram niti spominjati koliko lijekova sam koristila tijekom godine, a oni uglavnom na neko vrijeme gase simptome, ne rješavaju u suštini uzrok problema. Koristila sam i probiotike koji pomažu u uspostavi normalne flore, no vrlo sporo i kratkoročno ukoliko se ne uzimaju stalno. Nedavno, kod zaista ozbiljne upale, odlučila sam ne posegnuti za antibioticima, već aplicirati koloidno srebro direktno u rodnicu. Kroz samo 24 sata i dva apliciranja srebra, simptomi su u potpunosti nestali, a preventivno sam nastavila s korištenjem srebra još nekoliko dana. Nalazi nakon toga bili su nevjerojatni. I sama ginekologinja pozdravila je moje postupanje, bivajući u potpunosti upoznata s korisnošću koloidnog srebra, no svjesna da ga kao liječnica ne može i ne smije preporučati kao terapiju. Pomoću aplikatora koji je moguće kupiti u svakoj apoteci, vrlo je lako i jednostavno aplicirati srebro u rodnicu.

Moram također napomenuti da kao obitelj izueztno pazimo na prehranu tj. jedemo isključivo organsku hranu kad god nam je ona dostupna, uz napomenu da ni na koji način ne koristimo rafinirani šećer koji čije konzumiranje je edan od osnovnih uzročnika svih bolesti i hrana svakom patološkom stanju. Korištenjem srebra svakodnevno (špricanjem usne šupljine i nosa), preveniramo uobičajene infekcije, osobito naše vrtićke djece, a time svakako zaokružujemo i upotpunjujemo svoj životni stil koji se bazira na organskoj prehrani, što dužim i češćim boravkom u prirodi s djecom, u svim vremenskim uvjetima, obiteljskom skladu i pozitivnim stavom prema životu i svakodnevici s kojom se nosimo te isključivo pozitivnom energijom kojom se nastojimo okružiti u svakom smislu.
T.A.

Kontakt