Nakon udarnog tretmana nema više straha od bilo kakvih bolesti jer postojeće parazite smo “počistili” iz našeg tijela, a novi paraziti se ne mogu “nastaniti” jer smo im pripremili dobrodošlicu slobodnim ionima koloidnog srebra.

“Udarna terapija”:
Započinje tako da se konzumira 7 puta dnevno po jedan obilan gutljaj tekućine ionskog koloidnog srebra.
Tekućina se drži u ustima 6 minuta, zatim se tekućina nekoliko puta promućka u ustima (progrglja), te se na kraju proguta.
Na taj se način prvo zaobilazi probavni trakt te srebro odlazi kroz žlijezde slinovnice, kroz pluća, kroz krvotok i tek na kraju kroz probavni trakt u naše tijelo, gdje će se “pozabaviti” s našim nepozvanim i nedobrodošlim sustanarima.

Za vrijeme te „udarne terapije“ tijelo počinje u velikim količinama izbacivati mrtve nametnike (Herxheimerov efekt): bakterije, viruse, gljivice, plijesni, lišajeve, gliste …, pa se često javljaju simptomi slični (blagoj) gripi: osip, prištići, tamna mokraća te znoj pojačanog mirisa …

Hidratacijom tijela vršimo ispiranje tijela od otrova.
Ovi simptomi prestaju vrlo brzo – kad završi „čišćenje“ organizma. U to je vrijeme poželjno povećati unos vode u organizam (preporučljivo je piti najmanje jednu litru izvorske vode na naših 30 kg težine – dnevno.
Razlog je vrlo jednostavan: organizmu treba pomoći da izbaci sve ono što je ionsko koloidno srebro „počistilo“, a iz organizma se izbacuje putem znojenja, stolice, mokraće i kože.

Nakon što izbacivanje mrtvih nametnika prestane, nastavljamo s tom „udarnom dozom“ još 7 dana da počistimo još zadnje preostale nametnike.

TRAJANJE: U prosjeku 1,5 mjesec, a u težim slučajevima i do 4 mjesec
Nakon 7 dana uzimanja “udarne terapije” javlja se Herxheimerov efekt, a nakon završetka Herxheimerovog efekta “udarna doza” OBAVEZNO se uzima još 7 dana.

Od početka Udarne terapije, tijekom Herxheimerovog efekta, sve do zadnjeg dana potrebno je kontinuirano uzimati koloidno srebro po preporučenoj dozi.

Izuzetno je bitno ne prestajati s udarnim tretmanom jer kad smo već počistili veći dio nametnika, u nama su ostali oni najčvršći i najotporniji. Ne možemo dovoljno naglasiti da je od izuzetne važnosti potrebno piti još najmanje 7 dana nakon što prestane Herxheimerov efekt i “gripa”, kako bi “počistili” i one najotpornije.

Nakon odrađene Udarne terapije uzima se jednom ili dva puta tjedno  (na prije opisan način) jedna doza ionskog koloidnog srebra kako bi nadoknadili potrošene ione.

Kontakt